wilma westenberg crochet patterns blogger

Ik heb mijn banen opgezegd

Read in English

Hello all! Het is alweer een poosje geleden dat ik een berichtje heb geplaatst. Tijd voor een persoonlijke update! Ik heb super exciting nieuws namelijk. Per 1 januari 2018 heb ik mijn huidige banen opgezegd en begin ik voor mezelf. Ik ga mij volgend jaar fulltime focussen op het ontwerpen van haakpatronen en het runnen van mijn blog(s). Dit is werk dat ik vanuit huis kan doen en valt daarom goed te combineren met reizen. Iets wat ik volgend jaar ook veel ga doen: daarover later deze week meer!

De afgelopen twee jaar heb ik naast mijn banen – en fulltime WO-master in 2016 niet te vergeten – ook nog aan mijn blog wilmade.com gewerkt. Hier had ik slechts beperkt de tijd voor. Met alleen de avonduren en weekenden kon ik minder ontwerpen en publiceren dan ik eigenlijk gewild had, maar desondanks liep het toch best lekker. Uiteindelijk liep het aantal bezoekers en samenwerkingen dit jaar zo uit de hand, dat ik besloten heb volgend jaar meer tijd te creëren en fulltime hiermee verder te gaan.

Vandaag was mijn laatste werkdag bij ECP – ook nog eens op een conferentie in Zwitserland, super leuk! – en vorige week had ik mijn laatste werkdag bij KeyGene. Bij beide organisaties werkte ik het afgelopen jaar 2 dagen in de week, wat ik een leuke, afwisselende combinatie vond. Ik heb drie leerzame jaren op de communicatie- en PR-afdeling van KeyGene gehad en bijna twee jaar op de communicatieafdeling van ECP. Mijn werkzaamheden richtten zich vooral op het beheren van websites, social media en organiseren van events.

Ik ga mijn collega’s zeker missen, maar kijk ook erg uit naar dit volgende avontuur! Eerst nog even genieten van de feestdagen en daarna tijd om te knallen en genieten van het ondernemerschap!

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.