verloven verlovingsring new york niagara falls

Wij zijn verloofd!

Read in English

Na 9 jaar is het eindelijk officieel: Koen en ik zijn verloofd! Koen heeft mij donderdag in het vliegtuig naar New York ten huwelijk gevraagd. Natuurlijk zei ik ja! Ik zag het totaal niet aankomen op dat moment en kan het nog steeds niet helemaal geloven..

Businessclass

Als onderdeel van de verrassing had Koen geregeld dat we businessclass vlogen in plaats van economy class. Ik had helemaal niks door totdat we bij binnenkomst naar rij 2 gebracht werden in plaats van de oorspronkelijke rij 35. Koen wist dat ik ooit eens businessclass zou willen vliegen en zei dat hij businessclass had geregeld in het kader van ‘doe eens gek’. Ik was zo onder de indruk van businessclass dat het niet in mij opgekomen is dat er wellicht meer achter zou zitten.

De vlucht ging supersnel voorbij, mede dankzij het genieten van businessclass. We werden bij ontvangst verwelkomd met een drankje – heerlijk verse jus in ons geval – en gedurende de vlucht kregen we twee keer een driegangenmenu die we konden kiezen van de menukaart. We hadden enorm veel ruimte en konden de stoelen helemaal plat naar achter leggen waardoor we languit konden slapen.

Wil je met me trouwen?

Aan het eind van de vlucht, we hadden toen nog een klein uurtje te gaan, zag ik Koen praten met een stewardess. Hij pakte de camera’s, deed ze aan en gaf ze aan haar. Daarna vroeg hij mij te gaan staan. Op dat moment was ik totaal in (positieve) shock, want ik had het totaal niet verwacht op dat moment. Hij zei wat lieve woorden, ging op z’n knieën en haalde de ring tevoorschijn. Tussen de tranen door zei ik ja en deed Koen de super mooie ring om mijn vinger.

Daarna volgden vele felicitaties van crewleden, passagiers die om ons heen zaten en ook de piloten kwamen om de beurt even langs om te feliciteren. We kregen champagne en een verrassingstasje van KLM – toevallig dezelfde verrassing als de vorige keer. De rest van de vlucht hebben we niet echt meer bewust meegemaakt. We zaten in een roes haha. Koen heeft mij uitgebreid bijgepraat over zijn stiekeme plannen, zoals het inlichten van onze ouders/zusjes, het uitzoeken van de ring, het meesmokkelen van de ring aan boord van het vliegtuig, het regelen van businessclass en het samenwerken met de crew aan boord.

Komende dagen genieten we nog even van onze ‘verlovingsreis’ van New York naar de Niagara Falls. Vrijdag gaan we naar ons appartement in Maryland en beginnen we aan het volgende avontuur!

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.