wedding in las vegas

Wij zijn getrouwd in Las Vegas

Read in English

Op 30 november 2018 was het zover: onze trouwdag in Las Vegas! We keken al jaren uit naar deze dag en wisten al heel lang dat we specifiek op 30 november 2018 wilden trouwen: de dag waarop we precies 10 jaar samen zouden zijn. Het was een mooie, romantische, perfecte dag. Alles verliep zoals gepland en we waren omring door onze ouders, zusjes en ‘extended family’ uit San Diego.

De locatie: op het dak van een hoog gebouw op de strip

Qua trouwlocatie wilden we eerst een typische Wedding Chapel in Vegas boeken. Maar toen we hoorden over een pop-up wedding waarbij je letterlijk elke locatie kan kiezen, wisten we meteen dat dit het moest zijn. Als locatie kozen we voor het dak van een enorm hoog gebouw downtown Las Vegas, bij zonsondergang, met uitzicht op de strip en bergen op de achtergrond. Bijzonder, romantisch, mooi en leuk!

Bruidsmeisje Vela

Vela, mijn 3-jarige mini-me uit San Diego, was ons bruidsmeisje. Vela heeft ook FIL en ziet er precies zo uit als toen ik haar leeftijd had. Ik heb Vela en haar familie in maart 2018 ontmoet en kon daarna niet meer stoppen met praten over mijn mini-me. Aangezien ze in de buurt van Las Vegas wonen, heeft mijn moeder in het geheim geregeld dat zij ook zouden komen als verrassing.

Handgemaakte trouwjurk

Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn trouwjurk, dan kan je hier mijn volledige blog lezen. Het is een gehaakte trouwjurk die ik samen met mijn moeder gemaakt heb. Het was maanden werk en precies zo geworden als ik gehoopt had. Mijn moeder had als verrassing ook een mini trouwjurk voor Vela gemaakt, identiek aan mijn jurk. Zo schattig!

Hieronder kan je onze after movie bekijken. Meer foto’s vind je hier.

Group picture wedding day

 

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.