Voetballen tegen kanker 2015

Ook dit jaar heb ik weer meegedaan aan de benefietwedstrijd tegen kanker. Op zaterdag 30 mei 2015 vond de tweede editie plaats in Rijssen waarbij BN’ers voetbalden met kankerpatiënten. Hier een reportage door Excelsior’31 TV


Het doel is de kankerpatiënten een leuke middag te laten beleven en daarnaast geld op te halen voor een goed doel. Dit jaar ging het geld naar de Stichting Jaimy van Boxel. Deze stichting uit Arnhem helpt kinderen met kanker door speelgoed te schenken aan de vijf kinderoncologische centra in Nederland. Er werd in totaal opgehaald, een geweldige prestatie! En ik heb inderdaad een heel leuke middag gehad. Ik kijk uit naar volgend jaar!
 
Een uitgebreid verslag lezen over deze middag? Lees dan dit artikel van Excelsior ’31.

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.