Premaster Communication Studies

Ondertussen zit ik alweer in het laatste jaar van de studie Commerciële Economie (CE) op het Saxion. Momenteel ben ik bezig met de Premaster Communication Studies op de UT. In februari ga ik beginnen met afstuderen.


In het laatste jaar van CE volg je een minor en studeer je af binnen een bedrijf. Een minor is een verbreding of verdieping in een bepaald onderwerp dat je zelf mag kiezen. Je kan je bijvoorbeeld verdiepen in een onderwerp als internetmarketing, of je kan er voor kiezen om je in iets totaal anders te verbreden zoals psychologie.
 
Ik vul mijn minor echter in met een Premaster, wat inhoudt dat ik een half jaar vakken volg op de UT. Als ik alles voldoende afsluit, kan ik na mijn bachelor de master Communication Studies (richting new media) op de UT volgen. Normaal gesproken kan je niet zomaar met een HBO bachelor overstappen naar een WO master, maar dankzij dit speciale programma, dat een samenwerking is tussen het Saxion en de UT, kan dat dus wel. Voor mij is het een flinke uitdaging, zeker omdat alles nu in het Engels is. Het eerste kwartiel heb ik met goede resultaten afgesloten.
 
Ook ben ik van plan om af te studeren bij een bedrijf in de buurt van Wageningen, zodat ik in kan trekken bij Koen en we weer een half jaar ‘full time’ samen zijn.
 
To be continued!

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.