Master communication studies Utwente

Het is gelukt. Ik heb mijn opleiding in vier jaar afgerond en ik heb ook nog eens mijn premaster succesvol afgesloten.
koperrood uiltje2


Doordat ik de premaster afgerond heb, kan ik in september beginnen met een master op de UT in Enschede. Eigenlijk had ik niet zo heel veel zin meer in studeren, maar de master die ik ga volgen duurt maar een jaar en focust op een onderwerp dat ik altijd al interessant heb gevonden: new media. Dus dat jaartje plak ik er nog maar even achteraan!
 
Daarnaast heb ik het goede nieuws gekregen dat ik komende tijd part time kan blijven werken bij KeyGene, het bedrijf waar ik afgestudeerd ben. Hier ondersteun ik de communicatie- en PR-afdeling. In september kijken we even verder hoe dat gaat met mijn master, maar ik verwacht niet veel problemen met mijn lesrooster aangezien ik maar twee a drie dagen in de week lessen zal hebben.
 
Wel spannend, een stapje hoger!

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.