Verrassingsreis naar Riga

Donderdag 3 september t/m zaterdag 5 september zijn Koen en ik op een verrassingsreis geweest. Het idee van een verrassingsreis is dat je niet weet waar je heen gaat en er pas op het vliegveld achter komt. Wij gingen naar Riga! Lees meer als je wil weten waar we de reis geboekt hebben.

Koen is altijd al avontuurlijk geweest en houdt enorm van reizen. Toen ik een cadeau moest verzinnen voor zijn verjaardag, wist ik al zeker dat het iets omtrent reizen zou worden. Ik kwam steeds meer positieve verhalen tegen van kennissen die zo’n city trip gemaakt hebben en het aantal aanbieders van zo’n reis neemt flink toe. Toen er die maand toevallig een aanbieding was voor een verrassingsreis, was de keuze voor Koen zijn verjaardagscadeau snel gemaakt. Ik heb de reis via een actie op Groupon geboekt bij Verrassingstickets. Verrassingstickets heeft regelmatig acties bij Groupon, dus mocht je geen haast hebben, wacht dan even op de volgende actie. Een andere (wel iets duurdere/luxere/gevarieerde) aanbieder van dit soort reizen is srprs.me. Wij kunnen het zeker aanraden en zijn van plan dit soort uitjes veel vaker te doen!

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.