Hackers op de Dam

Vrijdag 14 augustus hebben we met een paar leden van de DigiRaad een filmpje opgenomen op de Dam in Amsterdam. In het filmpje onderzoeken we hoe het zou zijn als hackers ook offline opereren en hoe het voelt als hackers continu met je meekijken. De boodschap: Geniet, maar wees voorzichtig op internet, hackers zijn overal…

Ik ben Wilma (23) en ik ben geboren met een tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame tumor waar wereldwijd maar een handjevol gevallen van bekend zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn ziekte en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.

Geef een reactie