Interrail 30 countries in 30 days

Koen bezoekt 30 landen in 30 dagen

Tijd voor een avontuurlijke update. 22 april gaat Koen een maand alleen op reis. In 30 dagen bezoekt hij 30 Europese landen met de trein. Via zijn Facebookpagina (like gerust om updates te ontvangen) en website zal hij ons op de hoogte houden van zijn avonturen en alles wat hij onderweg meemaakt.

Like Koens Facebookpagina

Koen heeft reizen met de trein altijd al leuk gevonden. Zo reisde hij vier jaar lang elke dag 5 uur met de trein van en naar zijn studie in Nijmegen. Ook gaat hij regelmatig een dag treinen in het weekend. Gewoon, de trein instappen en alle uithoeken van het land bezoeken, om vervolgens weer ‘s avonds terug bij mij te komen. Alle stations in Nederland heeft hij bezocht en tegenwoordig breidt hij zijn bezoekjes uit naar buurtlanden zoals België en Duitsland. In 2015 heeft Koen meegedaan aan een wedstrijd waarbij hij binnen 24 uur zoveel mogelijk kilometers in de trein moest afleggen. Als een zombie haalde ik hem 3 uur ‘s nachts op van het station; hij had 1515 km afgelegd zonder slaap. Helaas had hij niet gewonnen, het scheelde maar 78 km met de nummer 1.

Begin dit jaar las Koen over Interrail: een treinpas waarmee je door heel Europa kan reizen. Echt iets voor Koen! Toen hij eenmaal het idee had om een maand lang door Europa te treinen, begon hij druk te werken aan de ideale planning. En dat kost een hoop tijd kan ik je vertellen! Al gauw bedachten we een naam (30 dagen, 30 landen) en maakten we een website en Facebookpagina aan om vrienden en familie op de hoogte te houden. Op zijn blog en pagina gaat Koen elke dag updates plaatsen over de reis, de treinen waarin hij rijdt (hij gaat zelfs tussen Hamburg en Kopenhagen met de trein over het water), de plekken waar hij komt en de mensen die hij ontmoet. Ook kan je Koen op de website live volgen met een GPS tracker. Kortom: like de Facebookpagina en ga virtueel mee op reis met Koen! :)

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.