North Sea Jazz

Op zondag 12 juli zijn we met de Young Advisory Board naar North Sea Jazz in Rotterdam geweest. Randstad heeft ervoor gezorgd dat we VIP tickets kregen, dus alles was top (en vooral luxe) geregeld. Een weekend om nooit te vergeten!


Zoals elke maand vond er weer een YAB-meeting plaats. Alleen dit keer iets anders dan normaal. In plaats van de gebruikelijke vergaderingen op het hoofdkantoor in Diemen, werden we dit keer uitgenodigd om naar van der Valk in Rotterdam te komen. Daar hebben we een middag gebrainstormd, waarna een verrassing stond te wachten: we gingen naar North Sea Jazz! North Sea Jazz is een festival dat drie dagen duurt, met elke dag een programma vol bekende (internationale) artiesten. Randstad had VIP tickets geregeld en we kregen daar een luxe diner. Toevallig had ik de dag ervoor mijn verjaardag/afstuderen gevierd en een GoPro gekregen/gekocht, mooie gelegenheid om ‘m meteen uit te testen!

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.