Drukke, spannende weken

Komende weken ga ik het heel druk krijgen. Er staan veel leuke bezoeken en evenementen op de planning!

TEDxYouth

Totaal onverwachts mag ik jullie vertellen dat ik ga spreken tijdens TEDxYouth in Amsterdam! TED is een wereldwijd evenement en staat vooral bekend om de inspirerende talks die er gegeven worden. 17 november vindt er voor de derde keer een editie plaats die speciaal voor jongeren tm 18 jaar is. Afgelopen 2 jaar ben ik als ‘gewone’ bezoeker gegaan en heb ik vol bewondering de andere sprekers aangehoord. Dit jaar ben ik gevraagd om mijn verhaal te komen vertellen vanaf het podium!

Zie hier het stukje over mij op de website van TEDxYouth

Bergen aan Zee

Dit weekend, 2 tm 4 november, ga ik naar Bergen aan Zee voor een kennismaking met het team achter TEDxYouth en de andere sprekers. Ook krijgen we vast wat tips en tricks voor het grote evenement.

Wat Zou Jij Doen?

Zondag 4 november is het zo ver: Koen en ik komen op tv! Om 17.20u zijn wij te zien in het programma ‘Wat Zou Jij Doen?’ op Nederland 3. De aflevering staat in het teken van internet. Koen en ik vertellen over hoe wij elkaar hebben leren kennen en hoe belangrijk internet is. Ikzelf ben helaas niet op tijd terug uit Bergen aan Zee om het te kunnen zien, dus ik zal het online terug moeten kijken. ;-)

Twilight marathon

13 november ga ik naar de Twilight marathon in de bioscoop! Vanaf 13.00u worden alle vier de films getoond en 15 november om 00.01u is de premiere van het vijfde (laatste) deel. In totaal duurt het 14 uur!

In gesprek met Z.K.H. de Prins van Oranje

15 november vindt in Scheveningen het jaarcongres van ECP plaats. Wij als DigiRaad zullen daar natuurlijk aanwezig zijn. Maar wat het zo bijzonder maakt voor ons, is dat Z.K.H. de Prins van Oranje ook aanwezig zal zijn! En niet zomaar aanwezig, hij wil namelijk een kwartier met ons in gesprek over online veiligheid voor jongeren.

Om op tijd aanwezig te kunnen zijn, gaan Koen en ik een dag eerder al naar Scheveningen en blijven we daar overnachten. Nadat ik ben ontwaakt van de lange Twilight marathon.

Spreken

17 november ga ik spreken tijdens TEDxYouth. Ook nu gaan Koen en ik weer een dag eerder naar Amsterdam, zodat we zaterdag 17 november uitgerust en op tijd aanwezig kunnen zijn.

Oja, tussendoor heb ik ook nog een tentamenweek.

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.