GoSupermodel Offline 5.0

Zaterdag 20 oktober organiseerde GoSupermodel voor de vijfde keer een meisjesevent genaamd Offline 5.0. Ik was aanwezig om vraaghetdepolitie.nl te ondersteunen.

Tijdens het event waren er ongeveer 500 meisjes tussen de 8 en 18 jaar aanwezig. Bijna alle meisjes zitten op de website GoSupermodel.nl en kregen door dit grote event de mogelijkheid om in een vertrouwde en goed beschermde omgeving hun online vriendinnen in het echt te ontmoeten. Leuk om te zien hoe twee meisjes van 8 en 9 jaar als vriendinnen rondliepen, terwijl ze elkaar voor het event alleen nog maar online gesproken hadden.

Vraaghetdepolitie.nl

Vraaghetdepolitie.nl was aanwezig met een stand, waar verschillende dingen gedaan konden worden. Je kon op de foto met je vriendinnen. De foto’s werden meteen geprint en kon je mee naar huis nemen. Ook werden ze op Facebook geplaatst. Daarnaast kon je je eigen strip maken over online safety en meedoen aan de film. Voor de camera kon je dan tips geven aan de politie. Ik was aanwezig om te helpen met deze activiteiten.

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.