• Home
  • /
  • Media
  • /
  • Nominatie Jongere van het jaar

Nominatie Jongere van het jaar

7Days heeft mij genomineerd voor de verkiezing ‘jongere van het jaar’. Donderdag 20 december is de bekendmaking en uitreiking!

‘Jongere van het jaar’ is een jaarlijkse verkiezing voor Nederlandse jongeren tot en met 18 jaar. 7Days nomineert 7 jongeren die het afgelopen jaar in de krant hebben gestaan en de titel ‘jongere van het jaar’ verdienen. De jongeren worden geslecteerd aan de hand van de vraag:

“Welke Nederlandse jongere heeft het afgelopen jaar de meest indrukwekkende prestatie geleverd?”

Stemmen!

Ik vind het al een hele eer om genomineerd te zijn! Er kon gestemd worden tot 18 december 20.00u. Donderdag 20 december is er een feestelijke uitreiking in Amsterdam. Spannend!

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.