Brussel – Youth Achievement Award

Dinsdag 5 februari 2013 was ik met mijn ouders en zusje in Brussel voor de prijsuitreiking van de ‘Youth Achievement Competition’. Die dag werd internationaal Safer Internet Day gevierd.


European Schoolnet, Insafe en Vivendi organiseerden een Europese competitie waarbij jongeren hun positieve ervaringen met of op het internet konden delen. Aangezien de negatieve gevolgen van het internet vaak in het nieuws zijn, vergeten mensen juist de positieve kanten. Die zijn er zeer zeker ook!

Ik heb beschreven dat ik dankzij het internet mijn website heb kunnen maken. Drie jaar geleden heb ik de Gouden Apenstaart gewonnen en daarna ben ik in de DigiRaad gekomen. Sindsdien houd ik mij actief bezig met veiligheid op internet. Ik mocht zelfs naar Roemenië afgelopen zomer! Daarnaast heb ik dankzij het internet Koen leren kennen.

Naast een reis naar Brussel, heel veel eer en een super luxe headphone ben ik uitgenodigd om ook weer deze zomer naar Roemenië te komen!

Mijn winnende inzending kan je hier in het Engels lezen.

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.