Voetballen tegen kanker 2014

18 juni 2014 heb ik in Rijssen meegevoetbald met de benefietwedestrijd ‘Ik Voetbal tegen Kanker’, waarmee geld opgehaald is voor een goed doel.


De benefietwedstrijd Ik Voetbal tegen Kanker is georganiseerd om geld op te halen voor Stiching Droomdag en om mensen met kanker of overwinnaars van de ziekte een leuke dag te bezorgen. De voetbalteams bestonden voor de helft uit BN’ers die allemaal op hun eigen manier te maken hebben gehad met de ziekte, bijvoorbeeld door zieke familieleden. Beide teams werden aangevoerd door bekende voetbalcoaches; van der Looi (FC Groningen) en Rutten (Feyenoord).
 
Ondanks dat ik nooit voetbal en geen bal raak kan schieten, was het een super leuke dag!

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.