She Speaks

17 januari 2014 was de eerste editie van de inspiratiedag She Speaks, een evenement door en voor krachtige vrouwen. Ik was gevraagd om een inspiratiesessie te geven waarin ik mijn verhaal en ervaringen vertelde. she speaks

De dag bestond uit vier rondes waarin verschillende sessies plaatsvonden. Natuurlijk heb ik ook andere sessies bijgewoond, die stuk voor stuk erg motiverend waren. Van een vrouw die de leiding had tijdens een enorme brand in een overheidsgebouw tot een vrouw die als zelfstandige ondernemer borstkanker (en de financiële gevolgen) overwonnen heeft.

 
Kortom: een geslaagde, inspirerende dag!

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.