• Home
  • /
  • Lotgenoten
  • /
  • Hailey (2) ontmoeten in New York met Koen & mijn ouders
Meeting Hailey with Facial Infiltrating Lipomatosis in New York

Hailey (2) ontmoeten in New York met Koen & mijn ouders

Read in English

Maandag 20 januari 2020 ontmoette ik Hailey (2) en haar familie in New York. Hailey en ik zijn geboren met dezelfde zeldzame aandoening en we hebben exact dezelfde haarkleur. Het was een van de weinige keren dat mijn ouders mee konden doen, wat het extra speciaal maakte.

Meeting Hailey with Facial Infiltrating Lipomatosis in New York
Ik, Hailey en mijn vader in Manhattan

Ontmoeting in New York

Koen, mijn ouders en ik waren in New York omdat mijn moeder en ik naar Vogue Knitting Live gingen, een jaarlijks evenement omtrent haken en breien. Hailey en haar familie reden 2 uur vanuit Connecticut naar New York om ons te ontmoeten.

Het was enorm koud in januari en we waren allemaal dik ingepakt in sjaals en muts. We begonnen met een lunch samen (of in ons geval een laat ontbijt) en wandelden van Times Square naar Central Park. We namen onderweg veel foto’s en stopten nog even bij de grote M&M Store.

Ik vond het erg leuk om Hailey, haar tweelingbroer Ben en haar ouders te ontmoeten en ik hoop dat we elkaar snel weer kunnen zien. Hailey is echt zo’n schatje met de mooiste glimlach 🥰

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.