Museum voor Communicatie

Ik ben te bewonderen in het Museum voor Communicatie in Den-Haag. De tentoonstelling heet ‘Het Rijk van Heen en Weer’ en bestaat uit verschillende werelden. Ik ‘hang’ in Digiland.

Digiland gaat over allerlei dingen die met de digitale wereld te maken hebben. Er is onder andere een speciale muur ingericht waarop 8 portretten hangen van jongeren die actief zijn in de digitale wereld. Ik ben 1 van die 8 jongeren. Wij zijn of waren allemaal actief op een sociaal netwerk en vertellen over onze ‘online wereld’. Het ziet eruit als een soort boekje met op de voorkant een foto van onze online poppetjes en aan de binnenkant een gewone foto en stukje tekst. De tentoonstelling is in december 2008 geopend en zal zeker tot 2014 blijven.

Kidsweek

De Kidsweek, een jongerenkrant die tegenwoordig 7Days heet, vond de tentoonstelling zo leuk en interessant dat ze 2 hele pagina’s aan ons besteed hebben. Onze teksten en foto’s waren dus ook te lezen in de Kidsweek.

Kidsweek 2008

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.