• Home
  • /
  • Media
  • /
  • Live op TV Oost: En Dan Nog Even Dit

Live op TV Oost: En Dan Nog Even Dit

Vandaag, 10 december 2012, was een spannende dag met veel onverwachtse gebeurtenissen. Zo kwam ik bijvoorbeeld live op TV Oost!

Het begon met een interview voor het magazine Kracht van KWF Kankerbestrijding. Ook werd ik ‘s ochtends gebeld met de vraag of ik te gast wilde zijn in het programma “En Dan Nog Even Dit”. Het leek mij leuk en een paar uur later zat ik al in de studio! Tot slot werd ik ook nog gevraagd voor een kort telefonisch interview met RTV Oost, dat ‘s middags op de radio te horen was.

En Dan Nog Even Dit

Voor de eerste keer ben ik live op tv geweest. Het programma wordt de komende 24 uur ongeveer elk uur herhaald. Ook is de uitzending online terug te kijken.

Klik hier om de uitzending terug te kijken!

TV OostTV Oost

Ik ben Wilma (26) en ik ben geboren met een goedaardige tumor in mijn gezicht. 22 jaar lang had ik geen diagnose. Dankzij tips via mijn blog heb ik in 2017 een second opinion laten doen bij Hecovan in Nijmegen en ben ik gediagnostiseerd met Facial Infiltrating Lipomatosis; een zeer zeldzame aandoening waar wereldwijd maar een handjevol patiënten mee gediagnosticeerd zijn. Op mijn blog plaats ik updates over mijn leven en neem ik jullie mee op reis de wereld over om mijn nieuwe familie (lotgenoten) te ontmoeten.