35 Comments

 • Matisca

  17 november 2016 at 17:01

  Hoi Wilma,
  Ik sprak je twee jaar geleden op het ecp jaarcongres en zag je er vandaag weer lopen. Ik heb je verhaal nog eens gelezen en vraag me nog steeds af waarom je in Zwolle onder behandeling bent en niet bij de hecovan werkgroep van het Radboud ziekenhuis. Zij hebben het lymfangioom en de veneuze malformaties die mijn dochter op haar kaak, wang, hals had ontzettend goed weten te verminderen, zonder te snijden. Ik kan je hen van harte aanbevelen.

  Beantwoorden
 • Maarten Poortinga

  23 februari 2015 at 13:44

  Hoi Wilma,

  Zojuist bladerde ik door het boek ‘Kinderen die de wereld hebben veranderd’. Tot mijn verbazing trof ik jouw naam! Wow, wat een dapper verhaal! Ik, je schoolmeester van groep 6 (geloof ik), ben onder de indruk van alles wat je hebt bereikt.

  Dat je een voorbeeld mag zijn voor vele andere kinderen (en volwassenen)!

  Groet,
  Maarten Poortinga

  Beantwoorden
 • Marisca Zweistra

  21 november 2014 at 00:20

  Hoi Wilma,
  Ik vind het heel leuk dat ik je vandaag ontmoet heb. Echt toevallig dat ik je zo kort nadat ik voor het eerst je blog zag al tegenkwam, en dan ook nog eens op een (in ieder geval voor mij) totaal onverwachte plek!
  Superstoer wat jij allemaal al gedaan en meegemaakt hebt. Vergeleken met jou was ik op mijn 20e een soort kamerplant, ik deed weinig anders dan studeren en feestjes vieren ;-)
  Groetjes
  Marisca

  Beantwoorden
 • Stefanie de Wit

  13 februari 2014 at 20:17

  Beste Wilma, ik lees net je verhaal in het blad Kracht, en kwam daarom een kijkje nemen op je website hier. Nou, jij hoort zeker thuis in het blad, want kracht heb jij als geen ander, dat blijkt wel uit je verhaal! Wat vervelend dat je weleens gepest of nagedaan wordt. Het is ook niet makkelijk als je op jouw leeftijd zoiets krijgt. Als je ouder wordt zul je wel merken dat mensen om je heen hier wat beter mee om kunnen gaan, en zelf ook steeds vaker iets meemaken of zelf iets krijgen. Ik wens je heel veel succes met je studie, met je leven en met je relatie!

  Beantwoorden
 • Gesela

  12 februari 2014 at 16:38

  Ik las net je verhaal in de CG!, dus ging ik ook maar ff op je site kijken :D
  En wow, echt diep respect hoe jij met je leven omgaat, niet blijft treuren om het verleden, maar vooruit kijken naar een betere toekomst!! Succes met je studie en Koen :)))
  Xx Gesela ~( • ^-^ • )~

  Beantwoorden
 • Ralph Kans

  27 januari 2013 at 22:32

  Hee Wilma, ik vind het echt geweldig dat je zo een moed toont ondanks je ziekte, ik ben echt geïnspireerd door jou en heb al meermalen contact gehad via @WilmaBliep

  Mvg,
  Ralph Jansen – een groot fan!

  Beantwoorden
  • Alice

   19 december 2012 at 20:03

   Spannend hoor , kan niet anders dan dat jij dat word .
   Ik heb geprobeerd te stemmen , maar lukt niet ,ik ga er van uit dat je ook al heel veel stemmen hebt .
   Succes morgen .Ik heb zoveel respect voor jou .
   Liefs uit Enschede Alice

   Beantwoorden
 • Anoniem

  19 november 2012 at 09:34

  Beste Wilma,

  We hebben net jou filmpje gezien, in de les van Theo Wismans de geluksleraar van Marieke Peters die ook op ted X was.
  We vinden dat je je verhaal mooi hebt verteld en dat je sterk in je schoenen staat. We vinden het echt geweldig dat je zo sterk bent en dat je met Koen bevriend bent. We hopen dat jullie nog lang heel lang samen blijven en samen heel gelukkig zijn.

  groetjes Fleur en Na-Isha

  PS: We wensen jullie nog heel veel succes verder!

  Beantwoorden

Geef een reactie